Marcel nam letterlijk mijn hoofdpijn weg

Ik had een nieuwe, professionele website nodig. Mijn oude website had ik zelf in elkaar gezet en dat kon je goed zien. Ik vond het ook helemaal niet leuk om er mee bezig te zijn. Ik heb niets met computers, was er geen ster in en had er eigenlijk geen geduld mee. Het zorgde voor een hoop irritatie en het kostte me veel energie. Ik kreeg er werkelijk hoofdpijn van.

Een gezamenlijke kennis gaf mij het advies om Marcel eens te bellen. Terwijl ze zijn naam uitsprak, verdween plots m’n hoofdpijn. Ik ben intuïtief en wist: “Dit is een duidelijk teken dat ik een afspraak met hem moet maken”. Ik kende hem nog helemaal niet op dat moment. Tijdens zijn intakewandelcoaching werd mijn gevoel bevestigd. Het klikte en ik besloot die middag nog om met hem te gaan samenwerken.

Ik twijfelde nog wel over de behoorlijke investering, maar mijn gevoel trok me over de streep. Marcel begreep me heel snel en wist en voelde wat ik nodig had. Achteraf bleek dat de investering helemaal niet zo ‘behoorlijk’ was, want je krijgt er ontzettend veel voor.

Ik heb nu een professionele, mooie, frisse website die uitstraalt waar ik voor sta en wie ik ben. Ik ben van de details en Marcel had daar veel geduld voor. Daarnaast ben ik met m’n website meegegroeid, omdat hij me liet meekijken met de ontwikkeling en alle stappen met me besprak. Ik weet nu zelfs hoe ik aan mijn site kan werken.

Marcel werkt echt samen. Hij zegt niet: “Dit is het concept, zo gaan we het doen”. Hij overlegt en stemt af met z’n klant. Daarnaast is hij heel laagdrempelig om te benaderen en maakt hij altijd tijd voor je. Je kan hem met elke vraag bellen. “Als je langer dan 5 minuten een probleem hebt: Marcel bellen”, is zijn motto.

Ik zou Marcel aan iedereen aanraden. Dat heb ik zelfs al gedaan. Hij heeft aan een half woord genoeg en zorgt ervoor dat jouw bedrijf een professionele digitale uitstraling krijgt. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik nu met plezier aan m’n site werk!