Marcel is bovendien een zeer aangenaam mens

Ik heb Marcel leren kennen toen ik aanhaakte bij een groep ondernemers voor wie hij website filmpjes maakte. Marcels werkwijze beviel mij direct. De filmpjes werden gemaakt in een park; op heel prettige, eigen wijze gaf hij aanwijzingen over licht en geluid, teksten, mijn houding. Ik voelde mij binnen no-time enorm op mijn gemak.

Marcel heeft op professionele wijze mijn eigenheid in de website filmpjes weten vast te leggen. Dit gaf mij het vertrouwen om hem mijn hele website aan te laten pakken. Hij heeft mijn wensen geïnventariseerd en mij voorzien van tips, suggesties, ideeën over hoe de website verder vorm te geven. Deze werden vervolgens heel snel geïmplementeerd.

Het resultaat is een prachtige professionele en werkbare website, waar ik met recht trots op ben. De beslissing om Marcel ook in de toekomst in te zetten, was dan ook snel genomen. Marcel is een echte aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare, professionele, meedenkende en snelwerkende webbouwer. En bovendien een zeer aangenaam mens.