Een stap in het nieuwe jaar: een volgende stap in je bedrijf?

Aan het einde van deze tweede werkweek van dit nieuwe jaar neem ik nog even de tijd om terug te blikken.
Voor mij persoonlijk een jaar met leuke herinneringen. Ik heb lekker mogen werken om Coach4Website te laten groeien. Ik heb een aantal coaches geholpen met het maken van een website voor hun bedrijf. Dat heeft mij veel voldoening gegeven.
Ik vind het fijn dat ik mensen, die ook graag hun bedrijf een stap voorwaarts willen laten gaan, heb kunnen helpen met hun website.

Digitale kantooromgeving

De laatste maanden realiseerde ik mij dat ik zelfstandigen niet alleen kan helpen met hun website maar ook met andere zaken in hun ‘digitale kantooromgeving’.

Zo heb ik afgelopen jaar geholpen met:

  • het inrichten van autoresponders (systeem van waaruit je een nieuwsbrief verstuurd en database waarin geïnteresseerden worden opgenomen).
  • het ontwerpen (of digitaliseren) van diverse logo’s
  • het maken van templates in Powperpoint en Word volledig in de huisstijl van een klant
  • de uitwerking van gratis weggevers (opmaak en plaatje om dit te presenteren op de website)
  • het opnemen en monteren van videofilmpjes (voor gebruik op website of in nieuwsbrief) met een aantal klanten
  • het realiseren van een inlogomgeving binnen een website, waar content beschikbaar wordt gesteld alleen voor mensen die daarvoor aangemeld zijn
  • en nog meer digitale zaken…

En nu gaan we verder

Dit jaar is al weer 2 weken oud en ik ga lekker door. Er zitten nog wat leuke opdrachten aan te komen. Ik ben lekker bezig met nieuwe digitale zaken ontdekken.

Zo ben ik me steeds meer aan het bekwamen in Active Campaign.
Active Campaign is een zogenaamde ‘autoresponder’. Dit is een online tool die er voor zorgt dat je iets kunt weggeven in ruil voor gegevens zoals naam en email adres.
Tevens zorgt dit systeem ervoor dat deze gegevens netjes bewaard worden zodat je emails kunt sturen naar deze mensen. Een autoresponder is ook in staat om een reeks van emails te versturen zonder dat je hier nog maar iets voor hoeft te doen.

Als je ook geïnteresseerd bent in het werken met een autoresponder, en je tegelijkertijd ook beseft dat dit niet weggelegd is voor jou om dat zelf in te richten, dan kan ik je daar natuurlijk bij helpen.

En zo komen er ongetwijfeld weer nieuwe dingen op mijn pad die ik haarfijn ga uitzoeken en waar ik jou wellicht ook me zou kunnen helpen. Heb je ideeen of vragen over bepaalde digitale (on)mogelijkheden? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Misschien kan ik je wel helpen!

Ik wens je veel (ondernemers)plezier dit jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *