Ik hoef alleen nog maar de leuke dingen te doen

Dingen maken, creëren, inspireren… Dat is de kern van mijn bedrijf. Dingen maken – voor mijn bedrijf en mijn klanten. Dáárvan krijg ik energie en bruist het vanbinnen.

Actief zijn op sociale media vind ik ook leuk en ik weet dat het werkt voor m’n bedrijf, maar ik leef zó in het moment, dat ik vaak vergeet om zakelijke posts te maken. Of ik heb er geen zin in. Dan wordt het zo’n moetje op vaste momenten…

Het is dus heerlijk dat Marcel dit voor me inplant – nadat hij een contentkalender had gemaakt op basis van een klein beetje input over hoe ik werk – en me helpt die posts te maken. Ik hoef alleen maar te denken aan m’n eigen content, hij zoekt er items bij van collega’s ter afwisseling. Ik gaf hem wel wat sites ter inspiratie en stuur wel ‘ns wat door als ik wat interessants zie. Maar hij doet minstens zo veel zelf.

Wat hij klaarzet, kijk ik nooit na. Dat hoeft niet. Want ik weet dat het goed is. Dat geeft me heel veel rust, waardoor ik vanuit rust weer meer moois kan creëren. Ik hoef alleen nog maar de leuke dingen te doen.