Ik hoef alleen nog maar de leuke dingen te doen

Dingen maken, creëren, inspireren… Dat is de kern van mijn bedrijf. Dingen maken – voor mijn bedrijf en mijn klanten. Dáárvan krijg ik energie en bruist het vanbinnen.

Actief zijn op sociale media vind ik ook leuk en ik weet dat het werkt voor m’n bedrijf, maar ik leef zó in het moment, dat ik vaak vergeet om zakelijke posts te maken. Of ik heb er geen zin in. Dan wordt het zo’n moetje op vaste momenten…

Het is dus heerlijk dat Marcel dit voor me inplant – nadat hij een contentkalender had gemaakt op basis van een klein beetje input over hoe ik werk – en me helpt die posts te maken. Ik hoef alleen maar te denken aan m’n eigen content, hij zoekt er items bij van collega’s ter afwisseling. Ik gaf hem wel wat sites ter inspiratie en stuur wel ‘ns wat door als ik wat interessants zie. Maar hij doet minstens zo veel zelf.

Wat hij klaarzet, kijk ik nooit na. Dat hoeft niet. Want ik weet dat het goed is. Dat geeft me heel veel rust, waardoor ik vanuit rust weer meer moois kan creëren. Ik hoef alleen nog maar de leuke dingen te doen.

Marcel nam letterlijk mijn hoofdpijn weg

Ik heb niets met computers, was er geen ster in en had er eigenlijk geen geduld mee. Het zorgde voor een hoop irritatie en het kostte me veel energie. Ik kreeg er werkelijk hoofdpijn van.

Een gezamenlijke kennis gaf mij het advies om Marcel eens te bellen. Terwijl ze zijn naam uitsprak, verdween plots m’n hoofdpijn. Ik ben intuïtief en wist: “Dit is een duidelijk teken dat ik een afspraak met hem moet maken”. Ik kende hem nog helemaal niet op dat moment. Tijdens zijn intakewandelcoaching werd mijn gevoel bevestigd. Het klikte en ik besloot die middag nog om met hem te gaan samenwerken.

Marcel werkt echt samen. Hij zegt niet: “Dit is het concept, zo gaan we het doen”. Hij overlegt en stemt af met z’n klant. Daarnaast is hij heel laagdrempelig om te benaderen en maakt hij altijd tijd voor je. Je kan hem met elke vraag bellen. “Als je langer dan 10 minuten een probleem hebt: Marcel bellen”, is zijn motto.

Ik zou Marcel aan iedereen aanraden. Dat heb ik zelfs al gedaan. Hij heeft aan een half woord genoeg en zorgt ervoor dat jouw bedrijf een professionele digitale uitstraling krijgt. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik nu met plezier aan m’n site werk!

Marcel kan gedachten lezen

Ik ken Marcel al lang en we delen vanuit het verleden een bijzonder waardevolle samenwerking bij onze toenmalige gezamenlijke werkgever. Wanneer je elkaar dan twintig jaar niet meer gezien of gesproken hebt, maar na één ontmoeting is het gevoel weer als vanouds, dan weet je dat je goud in handen hebt.

Marcel is nog steeds dezelfde rustige, georganiseerde, rustgevende en kwaliteit gerichte collega om mee samen te werken.Een doorzetter, die net zolang zoekt of probeert om het gewenste resultaat te krijgen. Ik ben niet technisch, maar Marcel heeft altijd een uitleg waardoor ik het ook snap en dat is wel heel fijn.

Waar ik het meest van genoten heb in het proces, zijn de momenten waarop Marcel je weer even terug naar de basis brengt.
Waarom wil je bepaalde onderdelen op je site? Wie zijn je bezoekers van de site? Door het stellen van de meest elementaire vragen, brengt hij weer rust in je hoofd en zie je het grote geheel weer duidelijk voor ogen.

Kortom: Marcel is een gouden collega, die op een zeer sympathieke en resultaatgerichte manier je gedachten kan lezen en deze weet om te zetten in de website die je graag wil!

Marcel is bovendien een zeer aangenaam mens

Ik heb Marcel leren kennen toen ik aanhaakte bij een groep ondernemers voor wie hij website filmpjes maakte. Marcels werkwijze beviel mij direct. De filmpjes werden gemaakt in een park; op heel prettige, eigen wijze gaf hij aanwijzingen over licht en geluid, teksten, mijn houding. Ik voelde mij binnen no-time enorm op mijn gemak.

Marcel heeft op professionele wijze mijn eigenheid in de website filmpjes weten vast te leggen. Dit gaf mij het vertrouwen om hem mijn hele website aan te laten pakken. Hij heeft mijn wensen geïnventariseerd en mij voorzien van tips, suggesties, ideeën over hoe de website verder vorm te geven. Deze werden vervolgens heel snel geïmplementeerd.

Het resultaat is een prachtige professionele en werkbare website, waar ik met recht trots op ben. De beslissing om Marcel ook in de toekomst in te zetten, was dan ook snel genomen. Marcel is een echte aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare, professionele, meedenkende en snelwerkende webbouwer. En bovendien een zeer aangenaam mens.

Zonder Marcel en Coach4Website was mij dit niet gelukt

Ik heb de samenwerking met Marcel vanuit zijn bedrijf Coach4Website als heel prettig ervaren.
Na een eerste telefonische kennismaking en een wandeling waarin we sparden over mijn doelgroep, inhoud en uitstraling en naam van mijn website, ging Marcel aan de slag. Achter de schermen kon ik meekijken, aanvullingen doen en feedback geven. Marcel liet mijzelf de teksten schrijven, plaatjes uitzoeken etc. hij steunde, stimuleerde en nam alle tijd hiervoor. Iedere vraag werd beantwoord en niets was gek.

Mijn website is klaar en ik kan wel zeggen dat hij heel erg mooi is geworden!
Zonder Marcel en Coach4Website was mij dit niet gelukt.

Het is een echt persoonlijk visitekaartje geworden

Marcel wist al na één wandeling in beeld om te zetten wat ik wilde uitstralen met mijn website.

Zonder dat ik exact kon verwoorden hoe het eruit moest zien, wist hij heel snel de kern en de sfeer visueel te maken.

Door zijn ervaring als coach in te zetten wist hij die kern steeds helderder en krachtiger uit te diepen.
In dit creatieproces dacht hij mee en kwam met suggesties die altijd passend waren bij mij als persoon waardoor de website een echt persoonlijk visitekaartje is geworden.

Een hoofd vol ideeën maar niet de kennis om ze uit te werken

Een hoofd vol ideeën maar niet de kennis om ze uit te werken.

Het maken van mijn bedrijfswebsite was een proces waar ik erg tegen op zag. Ik had zo veel ideeën maar ik heb helemaal geen kennis van hoe een website te bouwen. Gelukkig ben ik in contact gekomen met Marcel.
Marcel neemt alle tijd om een beeld te vormen van je website. Hij denkt mee en is pro-actief in het onderhouden van contact. Hij laat niet los tot dat je honderd procent tevreden bent over het resultaat. Hij legt je opties voor zodat je niet verward raakt door alle keuzes die er zijn.

Het resultaat mag er zijn, het plaatje dat ik mijn hoofd had heeft Marcel helemaal weten te vertalen en verder uitgewerkt naar de praktijk. Het resultaat is te bewonderen op https://burodewaal.nl.

Marcel straalt rust uit, is laagdrempelig, denkt goed mee en is uitermate betrouwbaar

Wat mij erg aanspreekt is de aanpak. Eerst ruim de tijd nemen om het gesprek aan te gaan in een ‘andere’ setting. Tijdens een wandeling vragen gesteld krijgen heeft mij erg geholpen om mijn gedachten te ordenenen, zodat Marcel een eerste opzet voor de website kon maken. Marcel luistert erg goed, ook tussen de regels door en heeft mij vooral laten praten,  zonder sturend te zijn. Ik vond het erg fijn om te merken dat de eerste opzet al heel dicht in de buurt kwam bij wat ik wilde uitstralen met mijn website.

Ik was met name onzeker over de teksten die ik moest aanleveren, maar gedurende het proces nam dat af, door de de goede tips die Marcel wist te geven. Voor mij heeft het ook geholpen dat Marcel steeds deadlines wist te stellen, zonder ergenis bij me op te wekken. Het gebeurde op een prettige manier.

Ook wanneer je in een opstartende fase bent is het prettig om op deze wijze te werken met Marcel. Marcel straalt rust uit, is laagdrempelig, denkt goed mee en is uitermate betrouwbaar.